17 Ağustos 2018 Cuma 08:21 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

26 Temmuz 2016 Salı 12:11

Belediye Başkanı Feyat Asya, Sungu Belde Belediye Başkanımız Bedrettin Çetin ve diğer ilçe-belde belediye başkanları ile ziyarette bulundu.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Sungu Belde Belediye Başkanı Bedrettin Çetin, Serinova Belde Belediye Başkanı Engin Atılgan, Altınova Belde Belediye Başkanı Mehmet Suat Özgül, Karaağaç Belde Belediye Başkanı Suphi Özbayam, Yaygın Belde Belediye Başkanı Selahattin Yalçın ziyaretlerde bulundu.

Önce Vali Seddar Yavuz´u ardından da Hizmet İş Sendikası Muş Şubesini, Jandarma Alay Komutanı İsmail Şahin´i, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez´i ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Bayram Ercan´ı ziyaret ettiler.