16 Aralık 2018 Pazar 14:18 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

Sungu Belediyesi yaptığı çalışmalarla beldenin çehresini değiştiriyor

01 Şubat 2017 Çarşamba 13:13

Hürriyet Mahallesi'nde 5 bin 500 metrekarelik yolda yapılan asfalt ve parke taşı döşemesi sayesinde vatandaşlar temiz bir mahalleye kavuştu.

Sungu Belediyesi yaptığı çalışmalarla beldenin çehresini değiştiriyor.

Yol çalışmaları kapsamında, Hürriyet Mahallesi'nde 5 bin 500 metrekarelik yolda asfalt ve parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanımız Bedrettin Çetin, yaptığı açıklamada, yollardaki çalışmaların tamamlanmasıyla, mahalle sakinlerinin büyük sıkıntıdan kurtulduğunu ifade etti.

Mahallelerde 10 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdiklerini nelirten Çetin, 2016 yılında Hürriyet Mahallesi'nde 5 bin 500 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki yolda asfalt çalışması yaptık. Diğer sokaklarda ise yaklaşık 4 bin metrekarede parke taşı döşemesini tamamladık. Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak halkımıza güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz." dedi.

Çetin, şöyle devam etti: "Belediyemizin imkanları çok kısıtlı olmasına rağmen, vatandaşımıza başta yol, su ve altyapı çalışmaları olmak üzere hizmet vermeye çalışıyoruz. Beldemiz yaklaşık 7 bin nüfusu ile Muş'un en büyük beldesidir.

Sadece Hürriyet Mahallesi'nde 3 bin insanımız yaşıyor. Yıllardan beri, yollarının yapılmaması üzücüdür. Mahalle sakinleri yoğun toz olması nedenle yaz aylarında kapı ve pencerelerini açmakta zorlanıyor. Yapılan bu çalışmaların ardından artık bundan sonra vatandaşımız rahat bir nefes almış olacaklardır."