Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : PARK VE YEŞİL ALAN PROJESİ ÇALIŞMAMIZ BAŞLAMIŞTIR.
  • Haber Konu : PARK VE YEŞİL ALAN PROJESİ ÇALIŞMAMIZ BAŞLAMIŞTIR.
  • Haber Tarih : 07.02.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Belediye Başkanımız M. Salih GÜRTÜK Şehit Naim ÇİFTÇİ Mahallesinde çocuk oyun grubu, egzersiz ve oturma alanları yürüyüş yolu ile spor alanlarının yer alacağı otoparkla birlikte 7000 metrekarelik kapalı alan ve 3000 metrekarelik ağaçlık bölgeyle beraber toplamda 10.000 metrekarelik alan üzerinde kurulacak parkın yapımına başlanmış olup, projenin hayata geçirilmesinde büyük katkılarından dolayı Kardeş Belediye olan Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay YILMAZ ve çalışma ekibine şükranlarımı sunarım dedi Özellikle çocukları önemsediklerini belirten Belediye Başkanımız M. Salih GÜRTÜRK Beldemize yeni nesil modern oyun parkları kazandırıyoruz Parkların çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan güven içerisinde ve sağlıklı bir şekilde vakit geçirebilecekleri alanlar olmasını önemsiyoruz dedi Ailelerin çocuklarıyla gönül rahatlığı içerisinde vakit geçirebilecekleri parkın yapımına başladıklarını belirten Başkan GÜRTÜRK, çocuklarımızın gençlerimizin yaşlılarımızın vakit geçirebileceği belde halkının nefes alabileceği park ve yeşil alanları hizmete sunuyoruz. Beldemizde yapımına başlanan park donanımlı konforlu güvenli her yaştan belde sakinine hitap edebilecek bir park olacak, beldemize değer katacak ve sosyal hayatı canlandıracak olan projemiz Sungumuza hayırlı olsun dedi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf