16 Aralık 2018 Pazar 14:18 Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | İletişim

Sungu Belediyesi İşçi Alımı Sınav Sonucu
Sungu Belediye Başkanlığı'nın Taşeron Personel Alımı için Sözlü ve Uygulamalı Sınav İlanı-09.03.201
Sungu Belediye Başkanlığı Taşeron Personel Yeterlilik Tutanağı-05.03.2018
Sungu Belediye Başkanlığı'nın ilan ettiği Taşeron Personel Tespit Komisyonu Tutanağı
Sungu Belediye Başkanlığı İlanı - 15.02.2018
Şehidine Sahip Çık
15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ve yaralanan gazi vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak amacı ile kampanya başlatıldı.
Çağrı Merkezi Açıldı.
Çağrı merkezi Beldemiz için hem prestij hem de istihdam açısından iyi önemli bir adım oldu.
İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı yapıldı.
Muş Vakfı tarafından Muş'un Sungu Beldesinde yaptırılan 8 derslikli Sungu İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı yapıldı.
Tekstil fabrikası genç kızların umudu oldu.
Muş'un Sungu Beldesinde Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) desteğiyle kurulan ve kadın istihdamına büyük katkı sunan tekstil fabrikası, ihracata hazırlanıyor.
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya Sungu'daydı.
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya Sungudaydı.
İzmir Yollarında
Muş için İzmir Yollarında
Sungu Belediyesi yaptığı çalışmalarla beldenin çehresini değiştiriyor
Hürriyet Mahallesi'nde 5 bin 500 metrekarelik yolda yapılan asfalt ve parke taşı döşemesi sayesinde vatandaşlar temiz bir mahalleye kavuştu.
BELEDİYE BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Belediye Başkanı Feyat Asya, Sungu Belde Belediye Başkanımız Bedrettin Çetin ve diğer ilçe-belde belediye başkanları ile ziyarette bulundu.
Kadın Çiftçilere Eğitim
Sungu'da Kadın Çiftçiye Eğitim